Intervju med Åsa i köket
Intervju med Åsa i köket
-Vad ville du bli när du var liten?
svar: Jag ville bli Flygvärdinna det var först på senare år som jag kom på att jag ville bli kock.
-Hur länge har du jobba här?
svar: 3 år på den här skolan men som kock i 20 år.
- Vad är roligast att laga?
svar: Något speciellt typ på personalfester eller catering fester, inte bara spagetti och köttfärssås lite mer krångligt.
-Vilken Tid brukar du komma till jobbet?
svar: Jag börjar jobba halv sju.
-Har du jobbat på någon annan skola förut?
svar: Nej inte någon skola men jag har jobbat på restaurang länge.
- Finns det något som elever gör som är irriterande i matsalen?
svar: Det är väldigt jobbigt när de gungar på stolarna
-Vad tycker du är det bästa med att jobba på just den här skolan?
svar: Det är så trevliga elever och det är mysigt i lokalerna.
-Hur många kilo mat slängs per månad i matsalen?
svar: Ungefär 6-7 kilo per dag slängs.
-Vilken mat serverar ni oftast?
svar: Ungefär lika ofta varje rätt
-Hur mycket kostar maten för varje dag?
ungefär 12 kr per elev.